Zesde RD-Mannendag

12 December 2020 livestream

Zesde RD-Mannendag

Dit jaar vindt alweer de 6e RD Mannendag plaats! Deze staat dit jaar in het teken van moed houden. Tijd om ons als mannen open te stellen voor elkaar, ervaringen te delen, en na te denken over de écht belangrijke zaken in ons leven.

In deze bijzondere tijd willen we elkaar ontmoeten tijdens een livestream, deze vindt plaats in de Pelgrimvaderskerk in Delfshaven. In de kerk herinnert het grote gebrandschilderde glas-in-loodraam, met een afbeelding van de 'Speedwell' aan de geschiedenis van de Pilgrims Fathers. De geschiedenis van de Pilgrim Fathers is te volgen bij de RD PuriteinenPodcast die op dit moment te beluisteren is. De makers van de PuriteinenPodcast; Albert-Jan Regterschot en Steven van Middelkoop zijn ook sprekers op deze avond. Zo wordt de geschiedenis van de Pilgrim Fathers dichtbij gebracht. Ook zij leefden in een tijd waar stormen over hun levenspad kwamen. Herkenbaar? Goed om met elkaar te luisteren naar het verleden, maar bovenal wat God ons nu te zeggen heeft. De God Die Jozua leidde naar het nieuwe land, de God Die de Puriteinen leidde naar het onbekende land, de God Die vandaag jou wil leiden door het onbekende land naar het Vaderhuis.

André van Vliet bespeelt het grote orgel die door de befaamde orgelbouwer Bätz en Co te Utrecht is gebouwd. Met orgelklanken willen we deze avond de verbondenheid laten ervaren, ook al zitten we ver van elkaar vandaan.


Belevingspakket

Om deze bijzondere ontmoeting meer beleving te geven bestel je een belevingspakket voor € 19,50. In dit pakket zit een prachtig boek 'Het bruisen van de zee gestild' van Thomas Shepard (De Banier), een beleef-koffie-moment met koffie, thee, chocolademelk en kastanje herftschocolade (DeHeerenVan17) en een thema A4 poster. 

Bestel belevingspakket

 

Inschrijven livestream

Inschrijven zonder kosten mail dan naar mannendag@rd.nl en ontvang gratis de mail naar de livestream en het programmaboekje van deze avond.

Inschrijven livestream

 

Fysieke deelname in de kerk (beperkt aantal)

Wil je deze avond in de kerk bijwonen, dan graag een mail naar mannendag@rd.nl onder vermelding van fysieke deelname kerk (hier zijn geen kosten aan verbonden).

Fysieke deelname

Ontmoet: 

 

Albert-Jan Regterschot

Albert-Jan Regterschot

Albert-Jan zal deze avond presentator zijn.

Steven van Middelkoop

Steven van Middelkoop

Steven is samen met Albert Jan de makers van de podcast over de puriteinen.

Ds. P. den Ouden

Ds. P. den Ouden

Dominee Den Ouden is kenner van de puriteinen. Als predikant komt hij in zijn pastorale bezoeken zeker de noodzaak om elkaar juist in deze tijd te bemoedigen tegen.

Andree van Vliet

André van Vliet

André is organist, pianist en dirigent van verschillende koren. Tijdens de livestream gaat hij het mooie orgel bespelen. 

 

Belevingspakket

Impressie van het belevingspakket

RD-mannendag-doos2.jpg
 

Pagina delen

Extra dimensie bij livestream

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden over de aankomende RD-Mannendagen. Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Endorsement evenementen
Logo RD Evenementen